Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Η ΝΙΡΕΤΤΑ ΚΑΡΕΤΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 5 Ιουνίου 2017, το MEDASSET ταξίδεψε  παρέα με τη Νιρέττα Καρέττα στον Πύργο Ηλείας. Μέσα από ένα βραβευμένο πρόγραμμα, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και με τη στήριξη του Ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη τα παιδιά σχολείων της Ηλείας που ζούν τόσο κοντά στην περιοχή ωοτοκίας της θαλάσσιας χελώνα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προβολή εκπαιδευτικών βίντεο, να συμμετάσχουν σε βιωματικές δράσεις και να λάβουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια με τη μασκότ.
Ηρθε και στο σχολείο μας στις τάξεις Α,Β,Γ όπου οι μαθητές συμμετείχαν με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό στο βιωματικό αυτό πρόγραμμα.
Το πρόγραμμα είχε ως στόχο την ενημέρωση και τη διαμόρφωση αντιλήψεων. Μέσα από την ειασθητοποίηση των νεότερων γενιών μπορούμε να επενδύσουμε σε ένα καλύτερο περιβάλλον για το μέλλον.
Ημέρα γιορτής για το περιβάλλον και τα παιδιά αγαπούν τις γιορτές. Αν βοηθήσουμε τα παιδιά μας να διαμορφώσουν φιλική προς το περιβάλλον συμπεριφορά, εκείνα θα το αγαπήσουν, γιατί όσο μικρά είναι, τόσο μεγάλη καρδιά έχουν!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου