Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Ο Αϊ Βασίλης μας εύχεται καλές γιορτές!!!

 

Ο Αϊ Βασίλης μας εύχεται καλές γιορτές!!!

    Η τελευταία βδομάδα του σχολικού έτους έκλεισε με μια ευχάριστη δράση που διοργανώθηκε στη Δανειστική Βιβλιοθήκη του σχολείου μας. Δύο βιβλία, με πρωταγωνιστή τον Άγιο Βασίλη και επίκαιρα μηνύματα, έκαναν συντροφιά στους μαθητές, οι οποίοι στη συνέχεια αποχαιρέτησαν το 2021 με χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Οι μαθητές των Α' και Β'2 τάξεων άκουσαν την αφήγηση και είδαν σε βιντεοπροβολή το βιβλίο με τίτλο "Ο Αϊ Βασίλης και η μικρή γοργόνα", που επιλέχθηκε από τη συλλογή της Δανειστικής μας Βιβλιοθήκης. Ένα βιβλίο που προτρέπει τους μαθητές να κυνηγούν τα όνειρά τους, όσο ακατόρθωτη και αν φαίνεται η πραγματοποίησή τους.
 

Στη συνέχεια οι μικροί μαθητές κατασκεύασαν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα δέντρα.




Για τους μεγαλύτερους μαθητές των Δ΄1 και ΣΤ΄2 τάξεων επιλέχθηκε η ανάγνωση του βιβλίου με τίτλο "Το κινητό του Αϊ Βασίλη". Τα παιδιά εισέπραξαν με ευχάριστο τρόπο το μήνυμα του βιβλίου, που δεν ήταν άλλο από το... "καλή η τεχνολογία, αλλά υπάρχουν και όρια!!!".

 

Στη συνέχεια οι μαθητές κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικα στολίδια από πηλό!


 




Η δράση διοργανώθηκε από την υπεύθυνη εκπαιδευτικό της Βιβλιοθήκης, Πικέα Μπία και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τις δασκάλες των τμημάτων, Διονυσοπούλου Ράνια, Μαρινοπούλου Χαρά, Χατζαβερίδου Κική, Κανελλοπούλου Γιώτα και Καράμπελα Αργυρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου